Android tahvelarvutid

21/06/2013 15:13

tahvelarvutidKui sa oled mõelnud arvutide peale, siis kindlasti oled mõelnud ka Android operatsioonsüsteemi peale. Ei ole saladus, et just Android pakkumisi ja tooteid kasutab palju inimesi kõiges maailmas. Võib olla, et ka just sinule just Android tahvelarvuti sobiks kõige paremini.

Aga, et seda teada saada, enne seda pakkume sind tutvuda just selle operatsioonsüsteemi tahvelarvutidega eesti interneti kaupluses 1a.ee

Tegelikult neid on palju. Mitmesuguste disainidega, võimalustega ja soodsate hinndadega. Nendel on väga erinevad tehnilised parameetrid ka. Näiteks, kõige odavamates mudelites aku tööaeg oleks umbes 4 tundi, resolutsioon keskmiselt 800 x 600, operatiivmälu – keskmiselt 512 MB ja sisseehitatud mälu - 4 GB. Peab pöörama tähelepanu sellele, et nende hind on tõesti soodne – keskmiselt umbes 70 eur. See on ju tõesti tore. Nii väike summa, ja kvaliteetne tahvelarvuti on sinu kasutamises.

Muidugi, et natuke kallimates Android tahvelarvutides on juba rohkem võimalusi ja eelistusi. Näiteks Android tahvelarvuti, mis maksab 514 eur, töötaks kuni 33 tundi, see on suur erinev. Selle tahvelarvuti ekraan oleks palju suurem ka – umbes 26 cm. Aga peab mäletama, et ainult sina tead, millised on sinu konkreetsed huvid. Muidugi pakkumises on soodustused ka. Soodustused on isegi 24 protsentit. Android tahvelarvutides on väga ilusad värved, mis näitab, et need tahvelarvutid on hea kvaliteediga. Android tahvelarvutid sobib igaühe maitsele. Interneti kaupluse 1a.ee veebilehelt võib näha, milliste väga huvitavade disainiga on need tahvelarvutid (näiteks nagu ringi vormis). Tuleb öelda,et tavalise Android tahvelarvuti operatiivmälu on 1 või 2 GB, aga sisseehitatud mälu tavaliselt on 16 GB. Nende protsessoride tuumade arv on single core või double core.

Me väga hästi teame, et me usun sellesse, millesse me oleme olnud veendunud. Ja Android kvaliteedisse on olnud veendunud juba palju inimesi kõiges maailmas. Kui sul on veel küsimusi, siis tule ja vaata veebilehelt 1a.ee. Seal on alati head pakkumised ja tore võimalus tooteid ka võrrelda parema otsuse tegemiseks.