Acer Aspire lauaarvuti

09/07/2013 14:18

lauaarvutiSedakorda on õige kord, et tudvuda teid just Acer Aspire lauaarvutidega. Millised nad on ja milline on nende pakkumus eesti interneti kaupluses 1a.ee, sellest kõigest lähemalt just nüüd. Acer Aspire lauaarvutides kindlasti on sellised asjad, mis teeb just selle arvuti ostimst kõige paremaks valikuks.

Esimene mida tuleb õelda on nende arvutide hind ning soodustused. Teine mida kindlasti mida tuleb õelda on see, et olgugi praegu juba on aktuaalsed soodsad hinnad, siiski pakkumises on hinnaalandused ka. Praegu interneti kaupluses 1a.ee on isegi 14 protsentit suured hinnaalandused, mis muidugi teeks sinu ostu tegemist lihtsamaks.

Kui räägime Acer Aspire arvutide tehnilistest parameetridest, siis näeme, et Acer Aspire arvutide protsessorid on Intel Pentium või Intel Core, kokku kaks variantit. Kõige sagedamini nende operatiivmälu suurus on 4 GB, aga kõvaketas võib olla nii 500 GB kui ka isegi 1000 GB. Aga tuleb õelda, et teine kõvaketas – kõvaketas SSD – puudub. Kõige sagedamini Acer Aspire lauaarvutide operatsioonsüsteem on just DOS operatsioonsüsteem. Garantiiaeg tavaliselt on umbes 3 aastat. Aga peab lisama ka seda, et on ka sellised arvutide firmad, mille garantiiaeg on väiksem, see jälle näitab, et Acer Aspire arvutid on kvaliteetsed ja sobib igaühe töötamiseks. Acer Aspire arvutid on head ka sellepärast, et nendel on kaua garantiiaeg.

Kui vaatame hinnavahemikule, siis näeme, et see on väike, ja kui teame et need arvutid on kõrge kvaliteediga, siis jälle võime veenduda interneti kaupluse pakkumisse. Acer Aspire arvuti väga hästi sobib töötamiseks nii kodus kui ka büroos ja muuds kohtades.

Tuleb õelda, et enne iga arvutitehnika ostmise tegemist, alati oleks hästi konsulteerima spetsialistidega, mis ütleks, just milline arvuti võiks olla kõige parem valik just sinu jaoks.

Interneti kaupluses 1a.ee on võimalik võrrelda tooteid, ning otsustada millised nad on ja millised on nende erinevused ja kui palju iga konkreetne arvuti vastab sinu konkreetsetele nõuetele. Tule ja vaata ka Acer Aspire pakkumise suurt valikut.